ED: PSV gaat de transfermarkt op om bekerwinst en tweede plek veilig te stellen

ED: PSV gaat de transfermarkt op om bekerwinst en tweede plek veilig te stellen

02-12-2019 23:15
185

Bij PSV is men intern ontevredener over de prestaties van de Eindhovenaren dan extern wordt geuit. Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, beseffen mensen binnen PSV dat het nu toch echt 'twee voor twaalf' is.

Ondanks dat Van Bommel deze week 'gewoon' voor de groep staat bij PSV, is men binnen de club ontevreden over de huidige prestaties. Dat wordt niet op die manier uitgesproken tegenover de buitenwereld, maar het Eindhovens Dagblad weet dat er intern harde woorden vallen en dat het idee bestaat dat het 'twee voor twaalf' is. Bekerwinst en de tweede plaats veiligstellen zijn de doelen voor de Brabantse club in het restant van dit seizoen.B

Als die doelen worden gehaald krijgt Van Bommel een krappe voldoende op zijn eindrapport, maar de PSV-watcher schrijft ook dat het dan vanaf nu wel moet gaan lopen. In de winterstop willen de Eindhovenaren zich graag gaan versterken, maar tot die tijd 'wordt het overleven' en moeten de jongens die nu in het elftal staan PSV er bovenop gaan helpen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie