Ultieme beloning lonkt voor Eredivisie-topscorer Dessers: 'Ik kan niet wachten'

Ultieme beloning lonkt voor Eredivisie-topscorer Dessers: 'Ik kan niet wachten'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 13:58do 05-12-2019 om 13:58

Cyriel Dessers is een stukje dichter bij zijn droom gekomen. De voetbalbond van Nigeria laat via de officiële kanalen weten dat de trefzekere spits van Heracles Almelo zich beschikbaar heeft gesteld voor de nationale ploeg.

Dessers steekt in blakende vorm en gaat met elf goals aan de leiding in het topscorersklassement van de Eredivisie. Ook in Nigeria wordt dat opgemerkt. De voetbalbond van het Afrikaanse land meldt dat de in België geboren Dessers zich beschikbaar heeft gesteld voor een interlandcarrière bij de Super Eagles.

"Na meerdere gesprekken met de bondsvoorzitter, Amuju Pinnick, heb ik besloten om me volledig aan Nigeria en de Super Eagles te committeren", aldus Dessers. "Ik ben een trotse Nigeriaan en kan niet wachten om mijn droom om in het groen/wit te spelen te laten uitkomen."

Na zijn twee doelpunten tegen ADO Den Haag liet Dessers al weten dat er contact was met de Nigeriaanse bond. "Ik wil er wel graag naartoe en het zou dubbel zo fijn zijn om dat te doen om te voetballen. Al is het maar om een oefeninterland te spelen tegen Madagascar of Mauritius", zei hij tegen Sporza.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws