'Ajax heeft de kwaliteit om dan terug te komen, maar het lag vooral aan ons'

'Ajax heeft de kwaliteit om dan terug te komen, maar het lag vooral aan ons'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 15:46vr 06-12-2019 om 15:46

Gonzalo Garcia is allesbehalve tevreden over het spel van FC Twente tegen Ajax. De trainer blikt op de clubwebsite terug op de wedstrijd van afgelopen zondag en vindt dat de comeback van de recordkampioen vooral mogelijk werd door zijn eigen ploeg.

Ondanks een 2-0 voorsprong verloor Twente met 2-5 van de Amsterdammers, tot onvrede van Garcia. "Ajax heeft de kwaliteit om dan terug te komen, maar het lag vooral aan ons. We scoren zelf niet de derde of vierde goal en geven het daarna te makkelijk weg."

"Wij moeten als team blijven spelen. De focus houden, zeker naarmate de wedstrijd vordert. Wanneer we niet die energie en discipline in een wedstrijd brengen krijgen we het tegen iedereen moeilijk en brengen we onszelf in de problemen", aldus de oefenmeester.

Aankomende zaterdag kunnen de Tukkers zich revancheren op bezoek bij ADO Den Haag, dat deze week trainer Alfons Groenendijk zag vertrekken. "Het is geen voordeel om een team te treffen in zo'n nieuwe situatie, maar we moeten bezig zijn met onszelf."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wint FC Twente wel op bezoek bij ADO Den Haag?

(436 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws