Ajax doet opnieuw sponsorzaken: 'Spelersbus Ajax wordt de mooiste van Nederland'

Ajax doet opnieuw sponsorzaken: 'Spelersbus Ajax wordt de mooiste van Nederland'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 10:14di 18-02-2020 om 10:14

Aan samenwerkingen geen gebrek in de Nederlandse hoofdstad. Ajax heeft opnieuw de handen ineengeslagen met Oostenrijk Group, een vervoersbedrijf dat in de jaren '90 ook al samenwerkte met Ajax.

Menno Geelen, commercieel directeur bij de Amsterdammers, toont zich op de clubsite verheugd met de aanstaande samenwerking van 6,5 jaar. "Oostenrijk en Ajax hebben al een lang verleden met elkaar, waaronder de samenwerking in de succesvolle jaren ’90. We zijn verheugd dat we met de nieuwe generatie aan het roer wederom een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. Oostenrijk zou aanvankelijk pas per komend seizoen Official Supplier zijn, extra dank en waardering is er voor het feit dat ze al per direct aan boord zijn gekomen."

De CEO van het bedrijf, Rogier Staal, kan niet wachten om Ajax in hun nieuwste bussen te zien rijden. "Het voelt goed om weer terug te zijn in de sponsorgroep van Ajax. We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig met VIP-vervoer. Dat doen we voor de gehele organisatie; van (jeugd)spelers tot en met de vereniging en van de Foundation tot en met de fans. Ik durf vast te stellen dat de nieuwe Mercedes-spelersbus voor Ajax 1 die er komend seizoen komt de mooiste van Nederland wordt. Dat past natuurlijk ook bij Ajax", besluit hij.

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws