SV Ajax hoopt op uitfans bij 'Eredivisie-klassiekers': 'Is aan gemeente Rotterdam'

SV Ajax hoopt op uitfans bij 'Eredivisie-klassiekers': 'Is aan gemeente Rotterdam'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 18:18di 18-02-2020 om 18:18

Voorzitter Fabian Nagtzaam van Supportersvereniging Ajax hoopt dat er ook tijdens de competitiewedstrijden tussen Ajax en Feyenoord in de toekomst supporters van beide ploegen aanwezig zijn. Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, gaf maandag aan dat er bij een mogelijke bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord fans van beide clubs aanwezig mogen zijn in De Kuip. 

Voor Nagtzaam het signaal om ook de wedstrijden in de Eredivisie aan te halen. "Voor ons is dit de wedstrijd van het jaar, of het nou in Amsterdam of Rotterdam is; het brengt emoties mee die je niet hebt bij Ajax-PSV of Ajax-AZ", aldus de voorzitter van SV Ajax in gesprek met AT5. "Het is natuurlijk wel de goden verzoeken wat de burgemeester van Rotterdam doet, want de finale  kan ook nog steeds FC-Utrecht - NAC Breda worden."

De gesprekken tussen alle betrokken partijen lopen al een aantal jaren, maar echt vlotten wil het nog niet ziet ook Nagtzaam. "We zijn al jaren in gesprek met de club Feyenoord, de gemeente en de KNVB, om een goed plan van aanpak neer te leggen. Dat lag er ook, helaas is dat niet tot uitvoering gekomen, maar wij zijn er van overtuigd dat het kan. Het is nu aan de gemeente Rotterdam", sluit hij af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws