Opmerkelijk tafereel in Den Haag: spelers en Pardew luisteren naar ADO-fans

Opmerkelijk tafereel in Den Haag: spelers en Pardew luisteren naar ADO-fans

26-02-2020 21:11 Laatste update: 21:14
47

Een opmerkelijk tafereel op de training van ADO Den Haag. Een groep van zo'n tien supporters betrad het veld om het ongenoegen over de huidige prestaties kenbaar te maken.

Dat bevestigt een woordvoerder van ADO aan Omroep West. De groep onderbrak de training door met een bord het veld op te lopen. Vervolgens werd een tactiek uitgelegd, waar aandachtig naar werd geluisterd door de technische staf en spelers van de Haagse club.

Volgens de zegsman verliep het gesprek op een rustige manier. ADO zit in de hoek waar de klappen vallen en bezet momenteel de zeventiende plaats in de Eredivisie. Dat betekent aan het einde van de rit directe degradatie, maar ADO heeft nog tien wedstrijden om dat af te wenden. Zaterdag komt Heracles Almelo op bezoek in Den Haag.

ADO-trainer Alan Pardew benadrukte afgelopen week dat de eenheid in de ADO-selectie er nog altijd is, ondanks kritische verhalen in De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. "We zijn van heel wat dingen beschuldigd, maar ik kan je verzekeren dat er een eenheid op het veld zal staan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie