Excelsior haalt verdediger binnen: 'Ik hoefde er niet lang over na te denken'

Excelsior haalt verdediger binnen: 'Ik hoefde er niet lang over na te denken'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 16:17vr 03-07-2020 om 16:17

Brandon Ormonde-Ottewill draagt de komende twee seizoenen het shirt van Excelsior. De vleugelverdediger werd het afgelopen half jaar al gehuurd van FC Dordrecht. De overstap is nu definitief.

Ormonde-Ottewill tekent voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar. "Ik wil blijven groeien als speler om steeds stappen te kunnen blijven zetten", zegt hij op de clubsite van Excelsior. "Ik zie Excelsior als een prima club om die volgende stap te zetten. Ik had het afgelopen half jaar al prima naar mijn zin bij deze club, mijn gevoel bij Excelsior is heel goed. Daarom hoefde ik hier niet lang over na te denken."

Uiteindelijk wil Ormonde-Ottewill met Excelsior naar de Eredivisie. "Ik zie Excelsior als een van de grotere teams in de Keuken Kampioen Divisie. Natuurlijk zijn er meer ploegen die voor promotie gaan, maar als wij als team spelen en in onszelf geloven, dan weet ik zeker dat wij een goede kans maken. Natuurlijk droom ik ervan om in de Eredivisie uit te komen, dat geldt denk ik voor elke speler. Dat lijkt me heel erg mooi, dus we moeten er alles aan gaan doen om dat te bereiken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws