'Droomtransfer lonkt voor Atalanta-back Gosens: Italiaanse topclub geïnteresseerd'

'Droomtransfer lonkt voor Atalanta-back Gosens: Italiaanse topclub geïnteresseerd'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 13:31do 09-07-2020 om 13:31

Laatste update: donderdag 9 juli 2020 om 13:42do 09-07-2020 om 13:42

In de zoektocht naar een nieuwe linksback is Juventus uitgekomen bij Robin Gosens. De verdediger van Atalanta Bergamo, in het verleden actief voor Heracles Almelo, kent een uitstekend seizoen in de Serie A én de Champions League.

Dat meldt Corriere Torino. De koploper van Italië is op zoek naar een nieuwe linksback en Gosens staat naar verluidt hoog op het lijstje van De Oude Dame. Naast de Atalanta-back bekijkt de club uit Turijn ook de mogelijkheid om Bayern-verdediger David Alaba te halen, maar diens voorkoor gaat uit naar een avontuur in Spanje.

Gosens is bezig aan zijn derde seizoen bij Atalanta en is een van de grote uitblinkers bij de club waar ook Hans Hateboer en Marten de Roon actief zijn. Gosens werd voor de coronacrisis door de Duitse bondscoach Joachim Löw opgeroepen voor Die Mannschaft, maar hij maakte zijn debuut nog niet omdat die wedstrijden werden afgelast. Hierdoor behoort een interlandcarrière voor Nederland nog steeds tot de mogelijkheden. Bondscoach Ronald Koeman kan dus proberen om Gosens over te halen om voor Oranje te kiezen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Juventus een goede stap voor Gosens?

Ja, hij laat zien dat hij dat niveau aankan
80%
Nee, daarvoor komt hij kwaliteit tekort
20%
(1111 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws