'Ajax reist af naar Denemarken en toont belangstelling voor Faghir (16)'

'Ajax reist af naar Denemarken en toont belangstelling voor Faghir (16)'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 22:08vr 10-07-2020 om 22:08

Ajax lijkt flink aan het scouten geslagen in Denemarken. De club werd donderdag al gelinkt aan het zestienjarige talent Jeppe Kjaer Jensen van AC Horsens en is ook geïnteresseerd in Wahid Faghir.

Dat meldt Ekstra Bladet. Faghir wordt door Ajax nauwlettend gevolgd, aldus het Deense medium. Faghir is een zestienjarige speler van Velje BK die vrijdag nog in actie kwam voor zijn club. De spits viel in en maakte de beslissende 0-2 voor Velje tegen Vendsyssel FF. 

Volgens Ekstra Bladet bestaat de kans dat Velje BK niet lang meer van Faghir kan genieten. Ajax schijnt hem de afgelopen twee wedstrijden bekeken te hebben en is zeer geïnteresseerd in hem. Hij zou na Eskild Dall zomaar de volgende Deen kunnen worden die de overstap naar Amsterdam maakt. Ajax legde Dall twee weken geleden vast. Hij kwam over van Silkeborg IF, de oude club van Kasper Dolberg. 

Horsens Folkeblad meldde donderdag dat Ajax ook denkt aan Jensen, speler van Horsens. Hij is de jongste doelpuntenmaker uit de geschiedenis van de Superligaen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws