ED: Schmidt wil PSV-huurlingen eerst zelf zien en beslist dan over toekomst

ED: Schmidt wil PSV-huurlingen eerst zelf zien en beslist dan over toekomst

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 22:16ma 13-07-2020 om 22:16

Roger Schmidt wil de terugkerende PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien voordat hij een beslissing maakt over hun toekomst. De Duitse oefenmeester van de Eindhovenaren vindt het belangrijk dat hij spelers als Dante Rigo en Joël Piroe ziet spelen.

Sparta zou die twee spelers graag nog een seizoen willen huren, maar het Eindhovens Dagblad schrijft dat de Rotterdammers nog even op hun beurt moeten wachten. Schmidt wil namelijk met eigen ogen zien wat Rigo en Piroe kunnen brengen tijdens de eerste trainingen. Datzelfde geldt voor spelers als Armando Obispo, Mauro Júnior, Hidde Jurjus en Maxi Romero. Ook zij keren terug in Eindhoven.

Niet alle spelers die vorig seizoen waren verhuurd krijgen nog een kans van Schmidt. Derrick Luckassen wordt meteen weer aan Anderlecht verhuurd en over keeper Luuk Koopmans was al afgesproken dat hij na dit seizoen definitief naar ADO Den Haag zou vertrekken. De Duitse oefenmeester wil volgende week met een selectie van 26 spelers trainen.

Qua inkomende transfers zet PSV in op een centrale verdediger, een linksback en een middenvelder. Alireza Jahanbakhsh staat nog steeds op een Eindhovens lijstje, maar daar kan alleen zaken mee gedaan worden als er iets verandert aan de huidige voorhoede van PSV. Marco van Ginkel zou in beeld zijn om de vacature op het middenveld in te vullen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws