Berghuis inderdaad in ziekenhuis opgenomen: géén coronavirus, op tijd fit

Berghuis inderdaad in ziekenhuis opgenomen: géén coronavirus, op tijd fit

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 06:50di 14-07-2020 om 06:50

Ook De Telegraaf en het Algemeen Dagblad hebben melding gemaakt van een ziekenhuisopname van Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis. De gedeeld Eredivisie-topscorer van het seizoen 2019/2020 kampte met een luchtweginfectie.

De club heeft tegenover beide media bevestigd dat Berghuis een poosje in het ziekenhuis heeft gelegen: inmiddels is hij weer enkele dagen thuis. De ziekenhuisopname van de 28-jarige linkspoot had niets te maken met het coronavirus, wordt door het AD benadrukt. Berghuis wordt op maandag 27 juli weer bij de club verwacht: de start van de voorbereiding komt niet in gevaar, klinkt het. De vijftienvoudig Oranje-international zal naar verwachting zelfs topfit zijn voor de start van het voorseizoen.

Het heeft er alle schijn van dat Berghuis zijn vijfde seizoen als Feyenoord-speler in gaat. De Apeldoorner leek zich aanvankelijk te willen revancheren voor zijn weinig succesvolle Watford-avontuur, maar heeft zijn buitenlandse ambities na de uitbraak van het coronavirus in de ijskast gezet. Zijn contract bij Feyenoord loopt nog twee jaar door.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord met Linssen en Diemers meedoen om de titel?

(5713 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws