''Kind van Venlo' heeft oren naar terugkeer: PEC en VVV zijn in onderhandeling'

''Kind van Venlo' heeft oren naar terugkeer: PEC en VVV zijn in onderhandeling'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 15:47di 14-07-2020 om 15:47

VVV praat met PEC Zwolle over een terugkeer van Vito van Crooy. In 2018 verkochten de Limburgers Van Crooy aan PEC, maar nu de aanvaller in Zwolle niet langer zeker is van een basisplaats heeft hij oren naar een comeback bij VVV.

Van Crooy heeft volgens Voetbal International al aangegeven 'open te staan' voor de mogelijkheid om terug te gaan naar VVV. Het afgelopen seizoen kampte de vleugelspeler met blessures en daardoor verminderde zijn speeltijd zienderogen. Ook nu lijken de kansen op minuten in het eerste elftal bij PEC niet al te groot voor Van Crooy.

Ook VVV wil graag weer in zee met het product van de eigen jeugdopleiding. De Venlonaren zijn in onderhandeling met PEC over de afkoopsom voor Van Crooy, die nog twee jaar vastligt in de Overijsselse hoofdstad.

Minder waarschijnlijk is de terugkeer van Clint Leemans naar VVV. De middenvelder, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor RKC uitkwam, lijkt naar Fortuna Sittard te gaan. Zij hebben de financiële mogelijkheden om de 24-jarige Leemans binnen te halen, terwijl juist die mogelijkheden bij VVV ontbreken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws