'Ik zie jullie denken: hoe durven wij de Eredivisie-topclubs aan te vallen?'

'Ik zie jullie denken: hoe durven wij de Eredivisie-topclubs aan te vallen?'

13-08-2020 22:28
111

John van den Brom ligt niet wakker van de 5-1 nederlaag tegen Ajax. FC Utrecht kreeg voetballes in de Johan Cruijff Arena, maar de trainer hecht daar weinig waarde aan. Van den Brom kijkt naar het grote plaatje.

FC Utrecht-grootaandeelhouder Frans van Seumeren sprak onlangs uit dat de club voornemens is om de Eredivisie-top aan te vallen. Na het duel met Ajax lijkt die ambitie in de koelkast te kunnen worden gezet. "Ik zie jullie nadenken", citeert De Telegraaf Van den Brom op de persconferentie na afloop.

"Hoe halen wij het ons in het hoofd om de topclubs in de Eredivisie aan te vallen? Maar toen we laatst het oefenduel met AZ wonnen, waren we bij wijze van spreken al bijna kampioen. Uitslagen van oefenduels interesseren me niet", vervolgt de trainer van Utrecht.

"We zijn met iets bezig. Volgende maand bij de start van de Eredivisie moeten we er staan. We hebben wel veel dingen niet goed gedaan en een ploeg als Ajax straft dat genadeloos af. Ik ben daar blij mee. Want hier leren we van."

No Poll