'Volendam betaalt eerste termijn aan Monaco, portemonnee Feyenoord leeg'

'Volendam betaalt eerste termijn aan Monaco, portemonnee Feyenoord leeg'

14-08-2020 11:54 Laatste update: 11:57
193

Bij Feyenoord verwacht men veel van aanwinst Francesco Antonucci. De club uit Rotterdam kan komend seizoen echter nog niet beschikken over de aanvaller. Antonucci wordt eerst een jaar verhuurd FC Volendam, aangezien Feyenoord de transfer anders niet door had kunnen laten gaan.

Het Algemeen Dagblad schetst een beeld van de belabberde financiële situatie van de Rotterdamse club. Feyenoord had Antonucci zonder de hulp van Volendam niet naar Nederland kunnen halen, hiervoor had de club niet voldoende financiële middelen beschikbaar.

Volendam betaalt de eerste betalingstermijn voor de speler, die 2,2 miljoen euro kostte. Feyenoord neemt de rest van het bedrag voor zijn rekening op het moment dat er voldoende geld binnen is gehaald. Mocht Antonucci in de toekomst De Kuip verlaten en een flinke transfersom opleveren, dan krijgt ook Volendam hier een deel van.

De cijfers van Antonucci uit zijn tijd bij Volendam zijn echter niet heel overtuigend. Zo schoot hij 89 keer, maar belandden er maar 35 van die schoten tussen de palen. Hij kwam tot tien doelpunten en vier assists.

No Poll