Géén belangstelling voor Messi: 'Hij moet zijn carrière beëindigen bij Barça'

Géén belangstelling voor Messi: 'Hij moet zijn carrière beëindigen bij Barça'

27-08-2020 11:44
43

Bayern München heeft géén interesse in Lionel Messi. Dat stelt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. De Argentijnse superster van FC Barcelona is op de markt, maar zijn toekomst ligt niet in Duitsland.

Bayern München kan zesvoudig Ballon d'Or-winnaar Messi simpelweg niet betalen, aldus Rummenigge. "Nee", antwoordt de Bayern-baas op een vraag van Tuttosport. "We kunnen een speler van dat formaat niet betalen. Het past niet binnen ons beleid en onze filosofie."

Wedden

Meer odds

"Eerlijk gezegd maakt het me een beetje somber dat Messi weg wil bij Barcelona", vervolgt hij. "Leo heeft geschiedenis geschreven en naar mijn mening moet hij zijn carrière daar beëindigen. Er spelen interne kwesties waar ik niets van weet, dus ik bemoei me er verder niet mee."

Woensdagavond pakte BILD al uit met het nieuws dat Bayern niet geïnteresseerd is in Messi. Daarvoor werden drie redenen aangevoerd: de teamspirit is in München belangrijker dan supersterren, trainer Hansi Flick kiest op Messi's positie voor Thomas Müller en vanwege corona is Bayern terughoudend op de transfermarkt.