Liverpool-talent Hoever heeft transfer te pakken en wordt voorgesteld op Molineux

Liverpool-talent Hoever heeft transfer te pakken en wordt voorgesteld op Molineux

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 15:31za 19-09-2020 om 15:31

Laatste update: zondag 20 september 2020 om 10:46zo 20-09-2020 om 10:46

Ki-Jana Hoever is speler van Wolverhampton Wanderers. The Wolves hebben via social media hun Nederlandse aanwinst - die overkomt van Liverpool - voorgesteld.

Wolverhampton betaalt Liverpool een transfersom die op kan lopen tot vijftien miljoen euro, werd vrijdagavond duidelijk. Hoever bevestigde eerder op de zaterdag al dat hij na twee seizoenen zou vertrekken bij The Reds. De achttienjarige verdediger kwam in 2018 over van Ajax en speelde sindsdien vier officiële wedstrijden, allen in de bekertoernooien. In de Premier League zat hij één keer op de bank.

De jeugdinternational van Oranje wilde echter meer minuten maken en heeft gekozen voor Wolverhampton Wanderers, de nummer 7 van het vorige Premier League-seizoen. Hij heeft voor liefst vijf jaar getekend op Molineux. "Ki heeft de potentie om uit te groeien tot topspeler, zowel rechts achterin als centraal achterin", is voorzitter Jeff Shi enthousiast. "We hebben hem gehaald voor de toekomst, maar hij is in staat om nu al voor een impuls in onze selectie te zorgen."

Het is niet de enige transferdeal tussen Liverpool en Wolverhampton dit weekeinde. Diogo Jota bewandelde de omgekeerde weg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws