Ambitieuze Zahavi: 'Misschien over twee jaar ook afbeelding van mij op de muur'

Ambitieuze Zahavi: 'Misschien over twee jaar ook afbeelding van mij op de muur'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 16:40di 22-09-2020 om 16:40

Eran Zahavi begrijpt niet dat zijn leeftijd een thema is in Nederland. De kersverse spits van PSV vindt niet dat hij met zijn 33 jaar in de winter van zijn loopbaan is aanbeland.

"Ik voel me jong en heb voor PSV gekozen omdat we een goede match kunnen zijn. Ik voel me helemaal niet alsof ik aan het einde van mijn carrière ben en kan nog wel vijf jaar door", zo vertelde de Israëliër dinsdag tijdens zijn presentatie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Gisteravond zag ik Zlatan (Ibrahimovic, red.) twee goals maken. Hij is bijna 39 en ziet er niet uit alsof hij er mee op wil houden."

Zahavi is nog altijd ambitieus, zo laat hij blijken. "PSV is een indrukwekkende club en toen ik hier net binnen mocht lopen, zag ik grote spelers op de muur staan. Misschien is hier over twee jaar ook een afbeelding van mij op de muur."

"Op de eerste plaats ben ik een aanvaller, die houdt van scoren", stelt Zahavi zich voor. "Maar wel als  een teamspeler. Ik doe geen vreemde dingen met rare dribbels, maar probeer op de eerste plaats mijn team te helpen. Daarbij hou ik van de stijl van Roger Schmidt, die ik vanuit China ken. Hij probeert met zijn ploegen te pressen, zo snel mogelijk te scoren en wil spelers zoveel mogelijk in het doelgebied hebben. Dat past bij mijn kwaliteiten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel goals gaat Zahavi maken in de Eredivisie?

(7812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws