Lozano begint belofte in te lossen bij Napoli: 'Hij is een andere speler nu'

Lozano begint belofte in te lossen bij Napoli: 'Hij is een andere speler nu'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 16:34di 29-09-2020 om 16:34

Hirving Lozano lijkt helemaal opgebloeid bij Napoli. De voormalig aanvaller van PSV was zondag twee keer trefzeker tijdens he Serie A-duel met Genoa (6-0). Trainer Gennaro Gattuso steekt de loftrompet.

De voormalig middenvelder van AC Milan was vorig seizoen nog hard voor Lozano, die voor veertig miljoen overkwam van PSV maar de verwachtingen niet waar kon maken. In juni werd de 24-jarige Mexicaan zelfs van de training gestuurd, omdat Gattuso hem een gebrek aan inzet verweet. Een transfer leek in de maak, maar inmiddels ziet de wereld er dus helemaal anders uit.

De Napoli-trainer heeft Lozano in de armen gesloten. Chucky begon in de eerste twee competitieduels in de basis. "Ik geef Lozano niet zomaar speeltijd, hij is een andere speler nu", zegt Gattuso bij Sky Sport Italia. "Toen hij hier kwam, was hij fysiek of mentaal nooit honderd procent. Hij zal nu niet meer als een kind vallen, hij heeft kracht in zijn benen."

"Ik kende Lozano van zijn tijd bij PSV, waar hij altijd via de vleugels aanviel", vervolgt Gattuso. "Maar vorig seizoen was hij zeker niet op zijn best. Hij speelt nu omdat hij nu wel in goede vorm is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws