'Feyenoord-kandidaat' reageert voor het eerst: Natuurlijk heb ik ambities

'Feyenoord-kandidaat' reageert voor het eerst: "Natuurlijk heb ik ambities"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 13:36do 03-12-2020 om 13:36

Henk Fraser heeft voor het eerst sinds het aankondigde vertrek van Dick Advocaat gereageerd op de geruchten rond hem en Feyenoord. De huidige trainer van Sparta zou een kandidaat zijn in De Kuip.

Fraser wordt al jaren genoemd als nieuwe trainer van Feyenoord. Nu bekend is dat Advocaat aan het einde van het seizoen stopt als clubtrainer, klinken die geluiden weer. "Ik word daar niet moe van, mensen attenderen je er wel op. Maar ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Sparta", reageert Fraser bij RTV Rijnmond.

Vrijdagavond neemt de trainer het met Sparta op tegen FC Emmen. Een toekomst in De Kuip sluit hij niet uit. "Natuurlijk heb ik ambities, ik doe mijn stinkende best, iedereen hier bij Sparta weet hoe gretig ik ben om te presteren."

De laatste dagen werd Fraser door Wim Kieft, Johan Derksen en Rob Baan gelinkt aan Feyenoord. Hij was in totaal zeventien jaar lang actief voor Feyenoord: eerst als speler, vervolgens als jeugdtrainer. Toch is hij volgens de journalisten van RTV Rijnmond geen kandidaat. Het botert niet met hoofd jeugdopleiding Stanley Brard en naar verluidt lijkt ook technisch directeur Frank Arnesen niet zo gescharmeerd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws