Algemeen Dagblad: Feyenoord trots op 'megaslag', Slot op weg naar De Kuip

Algemeen Dagblad: Feyenoord trots op 'megaslag', Slot op weg naar De Kuip

07-12-2020 06:45 Laatste update: 07:02
140

Arne Slot wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer van Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse club zwijgt vooralsnog, maar is 'apetrots' op de ontslagen AZ-coach.

Het Algemeen Dagblad ziet bij ingewijden een 'tevreden glimlach' als het gaat over Slot: Feyenoord denkt een megaslag te hebben geslagen. Officieel is de komst van Slot nog niet, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De laatste weken zaten de partijen meerdere keren met elkaar om tafel. Toen de onderhandelingen afgelopen week uitlekten, besloot AZ hem op staande voet te ontslaan.

De aanstaande overstap van Slot naar Feyenoord zorgde in de voetbalwereld voor verbazing. Frank Arnesen, technisch directeur in De Kuip, heeft de 42-jarige trainer in elk geval géén gouden bergen beloofd, aldus het AD. 'Om een van de vele vragen maar meteen weg te nemen: Arne Slot heeft in de gesprekken die hij reeds heeft gevoerd met Feyenoord op geen enkele wijze een toezegging gekregen dat er straks in de Kuip opeens miljoenen klaarliggen om te investeren in de selectie. Feyenoord zoekt wel naar investeerders, maar ze staan nog niet met grote zakken vol euro's op de stoep', klinkt het.

Slot kreeg de afgelopen weken de mogelijkheden en onmogelijkheden in De Kuip voorgespiegeld van Arnesen. Hij erft in de zomer een elftal van Dick Advocaat dat niet spectaculair zal veranderen. Bij Feyenoord vinden ze de genadeloze beslissing van AZ om Slot te ontslaan overigens 'erg overdreven'.