Seuntjens is schuldbewust: 'Snap dat ze me nu een rotte appel vinden'

Seuntjens is schuldbewust: 'Snap dat ze me nu een rotte appel vinden'

09-03-2021 19:34
19

Een schuldbewuste Ralf Seuntjens heeft dinsdagavond op het clubkanaal van De Graafschap laten weten dat hij de rest van dit seizoen alles zal geven om met de Superboeren te promoveren. De spits vertrekt na dit seizoen waarschijnlijk naar NAC Breda, een directe concurrent in de promotiestrijd.

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Eindhoven (1-0) werd Seuntjens gevraagd naar een overstap naar Breda en reageerde hij daar positief op. "Als ik die vraag nu had gekregen, had ik gezegd dat dat vreemd was omdat we in de promotiestrijd verwikkeld zijn en NAC een concurrent van ons is", zegt The Seun of God. "Ik heb een contract tot eind juni en voor mij is alles nu op De Graafschap gericht."

Het interview bij ESPN kwam de sterke aanvaller op interne en externe kritiek te staan. "Ik snap die commotie wel, omdat het om NAC gaat en het dan een hot item is. Bij een andere club hadden ze misschien gezegd dat het wel prima was, maar nu komen de belangen dicht bij elkaar. Ik snap ook dat het voor de fans over is gekomen alsof ik een rotte appel ben en ik wil ze zeggen dat ik alles zal geven voor deze club, zolang dat mogelijk is."

"Ik zal nooit negatief praten over deze club, het is een schitterende club en met modder gooien verdiend hier echt niemand. Ik ga er alles aan doen om te promoveren en het ligt aan de club hoe ik dat ga doen. Wat hun besluit ook zal zijn, dat respecteer ik", sloot Seuntjens af. Later liet algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp weten dat de spits in genade is aangenomen bij het eerste elftal.