Brugge maakt titelstrijd onnodig spannend: 'Het ligt gewoon aan onszelf'

Brugge maakt titelstrijd onnodig spannend: 'Het ligt gewoon aan onszelf'

08-05-2021 08:22
29

Club Brugge heeft ook de tweede wedstrijd in de kampioenspoule van België niet weten te winnen. De ploeg van Ruud Vormer verloor op bezoek bij KRC Genk met 3-0 waardoor de titelstrijd weer een beetje spannend kan worden. 

Club Brugge stak tijdens de reguliere competitie met kop en schouders boven iedere andere ploeg uit. De ploeg werd eerste met een voorsprong van zestien punten op nummer twee Royal Antwerp FC. In de play-offs wil het vooralsnog niet zo vlotten. Brugge speelde met 2-2 gelijk tegen RSC Anderlecht en van KRC Genk werd vrijdagavond zelfs met 3-0 verloren.

Aanvoerder Vormer ziet dat zijn ploeg worstelt met de vorm. "We speelden een goede eerste helft. Ik denk dat we goed speelden en er was niets aan de hand", blikt Vormer terug op het treffen met Genk, in gesprek met Eleven Sports. "In de tweede helft geven we de doelpunten gewoon weg. Ik weet niet waar het aan ligt. Die ballen vallen binnen voor hun, het ligt gewoon aan onszelf."

Door het verlies komt Genk nu op vijf punten van Club Brugge. De titelstrijd is daardoor weer een beetje terug. "Daardoor zijn de play-offs nog spannend hé, door deze onzin", moppert Vormer, doelend op de puntendeling. "We moeten nu gewoon alles pakken in de play-offs, zoals altijd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie