Ziyech scoort weer tegen Man City: 'Moment met beide handen aangegrepen'

Ziyech scoort weer tegen Man City: 'Moment met beide handen aangegrepen'

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 23:25za 08-05-2021 om 23:25

Hakim Ziyech was een blij mens na afloop van de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd bij Manchester City. De spelmaker van Chelsea maakte zelf de 1-1 en daarmee scoorde hij voor de tweede keer op rij tegen The Citizens.

Een doelpunt maken tegen de koploper van Engeland, die door de nederlaag geen kampioen werd, voelt goed voor de voormalig Ajacied. "Ik ben er heel erg blij mee", zo gaf hij na de wedstrijd aan tegenover beIN Sports. "Het was een goed moment voor mij om te scoren en dat moment heb ik met beide handen aangepakt. Heel fijn dat hij erin ging."

Chelsea won in de halve finale van de FA Cup ook al van de formatie van Pep Guardiola en treft ze over drie weken weer in de Champions League-finale. "Er speelde veel rond deze wedstrijd, maar we moesten het van onszelf hebben en dat deden we", legde Ziyech uit. "Dit geeft ons natuurlijk wel veel vertrouwen op weg naar die finale, maar het is pas over drie weken. Dat duurt nog wel even."

Volgens de spelmaker hadden The Blues wel een doel voor deze wedstrijd. Een notering in de top van de Premier League is namelijk een stap dichterbij gekomen. "We wilden derde staan na vandaag en dus hebben we net een klein feestje gevierd in de kleedkamer", sluit Ziyech af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws