Ronaldo 'om technische redenen' wissel tijdens cruciale Juventus-wedstrijd

Ronaldo 'om technische redenen' wissel tijdens cruciale Juventus-wedstrijd

23-05-2021 20:38 Laatste update: 21:32
39

De geruchten over een mogelijke transfer van Cristiano Ronaldo zijn in alle hevigheid toegenomen. De Serie A-topscorer begint zondagavond op de bank tijdens de laatste speelronde van het seizoen.

Juventus vecht nog om Champions League-deelname: De Oude Dame begint als nummer vijf aan de zondagavond, met één punt achterstand op AC Milan en Napoli. De jacht op het miljardenbal begint zonder Ronaldo. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar werd in de wedstrijd tegen Internazionale al twintig minuten voor tijd gewisseld en is tegen Bologna zelfs reserve.

Volgens Italiaanse media is de Portugese superster niet geblesseerd en liggen er 'technische redenen' aan het besluit van trainer Andrea Pirlo ten grondslag. Het doet vermoeden dat Ronaldo inderdaad aan zijn laatste weken bij Juventus bezig is. De vedette werd in 2018 overgenomen van Real Madrid en Juventus hoopte zo een gooi te kunnen doen naar Champions League-winst. Die missie is echter uitgedraaid op een mislukking: achtereenvolgens Ajax, Olympique Lyon en FC Porto waren te sterk in het miljardenbal. Als Juventus ook nog buiten de top-vier in eigen land eindigt, zal het huwelijk vrijwel zeker na drie jaar stranden.