Arnesen zoekt naar Feyenoord-oplossingen: 'Ik zal creatief moeten zijn'

Arnesen zoekt naar Feyenoord-oplossingen: 'Ik zal creatief moeten zijn'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 22:50do 17-06-2021 om 22:50

Feyenoord maakt in de zoektocht naar versterkingen ook deze zomer weer gebruik van Transferroom, een digitaal platform dat communiceren met clubs en beleidsbepalers makkelijker maakt. De transfer van Uros Spajic naar Rotterdam kwam via Transferroom tot stand.

Feyenoord heeft weinig geld beschikbaar en zal dus creatief moeten zijn. "Corona heeft ons niet geholpen", zegt technisch directeur Frank Arnesen in een video van Transferroom. "Iedere keer dat we thuis spelen verliezen we geld, veel geld. We hebben niet veel geld beschikbaar, dus ik zal deze zomer weer creatief moeten zijn. Daarom kan ik Transferroom gebruiken. Het is een betrouwbaar netwerk waar je direct met clubs of scouts kunt spreken. Je bouwt ook goede relaties op. We hebben niet het geld om grote spelers te kopen, dus we moeten gaan voor een verhuur met eventueel een optie tot koop."

Arnesen haalde Spajic via Transferroom naar Feyenoord. "Ik vroeg om een centrale verdediger en Krasnodar kwam toen met Spajic. Dat was vlak voor het einde van de transferperiode, dus konden we een goede deal maken. Hij heeft veel wedstrijden voor ons gespeeld en is weer bij de nationale ploeg van Servië gekomen. Het was goed voor de speler en Krasnodar. Als je terugkomt als international is je marktwaarde ook hoger."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws