'De Jong regelt miljoenenkorting: PSV betaalt verrassend lage som voor Pröpper'

'De Jong regelt miljoenenkorting: PSV betaalt verrassend lage som voor Pröpper'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 11:46di 22-06-2021 om 11:46

PSV lijkt volgens Voetbal International een verrassend lage transfersom te betalen voor Davy Pröpper. De 29-jarige middenvelder lijkt voor vijf miljoen euro - of nog minder - over te komen van Brighton & Hove Albion.

Brighton vroeg aanvankelijk tien miljoen euro voor Pröpper. Dat was PSV te gortig, maar technisch directeur John de Jong leverde de laatste weken goed werk: volgens Marco Timmer, PSV-watcher van VI, heeft De Jong een aanzienlijke korting bedongen en lijkt PSV een slordige vijf miljoen euro te betalen.

"Ik heb nog niet de exacte getallen, maar het schijnt dat De Jong het heel goed uitonderhandeld heeft", vertelt Timmer. "Brighton wilde in eerste instantie tien miljoen euro hebben, maar De Jong gaf eerder al aan dat niet te willen betalen voor een 29-jarige speler. Het zal rond vijf miljoen euro en misschien wel iets daaronder liggen, verwacht ik zo."

Pröpper speelde tussen 2015 en 2017 al voor PSV. De verwachting is dat de negentienvoudig Oranje-international dinsdag wordt gepresenteerd. Hij is al gesignaleerd rond het Philips Stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws