De Boer sportte dag na vertrek met Van der Vaart: 'Hij zegt dat nooit, is mooi'

De Boer sportte dag na vertrek met Van der Vaart: 'Hij zegt dat nooit, is mooi'

01-07-2021 07:14 Laatste update: 22:15
78

Rafael van der Vaart stond woensdag met een relatief vrolijke Frank de Boer op de padelbaan. De voormalig Oranje-international leverde tijdens het EK meerdere keren kritiek op de inmiddels bij Oranje vertrokken De Boer. Toch koestert de ex-bondscoach geen wrok.

Bij Op1 vertelt Van der Vaart over zijn potje padel tegen De Boer. "Het ging vanochtend (woensdagochtend, red.) niet goed. Ik heb hem dik ingemaakt, ik kon nog wel zien dat hij last heeft van de situatie", grapt de analist. "Hij was eigenlijk wel vrolijk moet ik zeggen. Normaal loopt hij altijd te schelden op die baan..."

"We spelen het wel eens vaker", gaat Van der Vaart verder. "Dan vergeten we even alles. We hebben het dan nooit over voetbal. Dat is het leuke aan Frank, want hij zegt dan nooit: waarom heb je me een drie gegeven? Dat vind ik wel mooi. Ik was vandaag (woensdag, red.) wel benieuwd naar zijn stemming."

"We kunnen er wel lacherig over doen, maar hij verliest wel zijn baan", stelt Van der Vaart met een serieuze blik. Hij had er echter geen moeite mee om op televisie kritiek te leveren op De Boer. "Eigenlijk niet."