Schmidt wijst zes aanbiedingen af en wacht op PSV: 'Dit onderwerp zal gaan komen'

Schmidt wijst zes aanbiedingen af en wacht op PSV: 'Dit onderwerp zal gaan komen'

21-08-2021 09:34
213

PSV-trainer Roger Schmidt stond deze zomer in de belangstelling van meerdere internationale clubs. Volgens algemeen directeur Toon Gebrands zijn er zes aanbiedingen binnengekomen voor Schmidt. De Duitse oefenmeester zou echter geen moment getwijfeld hebben over een eventueel vertrek bij de Eindhovenaren.

Onder meer Eintracht Frankfurt en Hertha BSC zouden interesse hebben getoond in Schmidt. "Het is dan ook een mooie man die zegt: ik heb geen clausule in mijn contract en ik heb hier bovendien nog nooit een wedstrijd met supporters beleefd. Dus ik blijf hier gewoon", vertelt Gerbrands aan de NOS

Volgens de algemeen directeur van PSV was de Duitse oefenmeester onder de indruk van de sfeer in het Philips Stadion. "Hij heeft nu een aantal wedstrijden meegemaakt hoe de steun hier is, hij vond het uitermate bijzonder hoe de sfeer hier in het Philips Stadion kan zijn."

Schmidt, die bij PSV nog een contract tot medio 2022 heeft, moet nog een nieuwe aanbieding van de Eindhovenaren ontvangen. "We spreken elkaar natuurlijk vaak, dus ergens zal dit onderwerp een keer gaan komen", aldus Gerbrands.