'Ik zou er ziek van zijn als ik deze zomer geen transfer maak'

'Ik zou er ziek van zijn als ik deze zomer geen transfer maak'

22-08-2021 08:58 Laatste update: 09:16
125

Joey Veerman heeft nog altijd hoop dat sc Heerenveen hem voor een redelijke prijs wil laten gaan. De 22-jarige middenvelder liet al eerder weten graag te willen vertrekken maar kon tot op heden niet op medewerking van zijn club rekenen.

Heerenveen zegt Veerman wel te willen laten gaan, maar alleen bij een fors bod. Naar verluidt willen de Friezen tien miljoen euro vangen. "Natuurlijk", antwoordt Veerman in gesprek met ESPN op de vraag of hij zich bezighoudt met de naderende deadline van de transfermarkt. De transferwindow is geopend tot en met 31 augustus.

Wedden

Meer odds

De belangenbehartigers van Veerman zijn met Heerenveen in gesprek over het eventueel verlagen van de vraagprijs. "Daar zijn we mee bezig, maar ik krijg niet het gevoel dat Heerenveen mij kwijt wil op dit moment. Je hoort vaak dat er interesse is en ik weet dat Hellas Verona een bod van vijf miljoen euro heeft uitgebracht. Daar heeft Heerenveen volgens mij niet eens naar gekeken. Dat geeft wel aan dat ze aardig wat miljoenen vragen", aldus Veerman.

"Ik heb nog tien dagen, het kan nog alle kanten op. We moeten het afwachten", aldus de middenvelder, die eerlijk is over zijn intenties. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik er niet ziek van zou zijn als ik geen transfer maak deze zomer."