Van der Meijde baalt tijdens topper: 'Ajax wilde hem, Mislintat niet'

5 februari - 07:48
43

Andy van der Meijde stelt dat Sven Mislintat afgelopen zomer een terugkeer van Sergiño Dest naar Ajax heeft tegengehouden. De voormalig rechtsbuiten van de Amsterdammers zag met lede ogen hoe de 23-jarige vleugelverdediger zondag meespeelde bij PSV tijdens de Eredivisie-topper in de Johan Cruijff Arena.

Dest werd afgelopen zomer even in verband gebracht met Ajax, maar PSV ging met hem aan de haal. De Eindhovenaren huren de Amerikaanse international van FC Barcelona, met optie tot koop. Van der Meijde baalt daar duidelijk van, zo blijkt uit een video op Instagram. De oud-international bekeek de kraker tussen Ajax en PSV samen met Royston Drenthe en André Ooijer.

"Die Dest, die heeft toch ook liever een Ajax-shirt aan, kom op man", zegt Van der Meijde, die tegenspraak krijgt van Drenthe. "Jullie moeten accepteren dat die jongens allang klaar zijn met Ajax." Daar is Van der Meijde het niet mee eens. "Nee, echt niet. Ajax zit in je hart. Ajax wilde hem al terughalen, hè. Maar die Mislintat wilde niet, die hond. Hij wilde gewoon geld verdienen", aldus de voormalige aanvaller.

De video werd ook gezien door Dest zelf. De aanvallende back reageert met twee emoji's die huilen van het lachen.