Krankzinnig: Coventry dankzij twee goals diep in blessuretijd naar Wembley

16 maart - 15:59
1

Een slotfase als deze, zul je niet snel meer zien. Wolverhampton Wanderes leek zich met een 2-1 voorsprong in minuut 88 te plaatsen voor de halve finale van de FA Cup, maar niets bleek minder waar. Door doelpunten in minuut 90+7 en 90+10 gaat niet Wolves, maar Coventry City naar Wembley om de halve finale te spelen.

Wolves kwam in minuut 88 op een 2-1 voorsprong dankzij Hugo Bueno. Hij leek zijn ploeg daarmee een ronde verder te schieten.

Zeven minuten diep in de blessuretijd zorgde Ellis Simms er met zijn tweede doelpunt van de middag al voor dat de uitsupporters uit hun dak gingen. De 23-jarige aanvaller schoot Coventry langszij.

Drie minuten werd het een compleet gekkenhuis. Spits Haji Wright schoot Coventry naar een 2-3 overwinning, wat betekent dat de club uit de Championship op Wembley de halve finale van het toernooi gaat spelen.