Zelden vertoond: Messi speelt ongeïnteresseerd en wordt in de rust al gewisseld

Zelden vertoond: Messi speelt ongeïnteresseerd en wordt in de rust al gewisseld

29-10-2021 22:21
80

De periode van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain is voorlopig allesbehalve een succes. De Argentijn werd tijdens het competitietreffen met Lille OSC zelfs al in de rust gewisseld en dat was eigenlijk niet eens verrassend.

Messi speelde namelijk een zeer matige wedstrijd en maakte een ongeïnteresseerde indruk. Mauricio Pochettino, de trainer van de Parijzenaars, twijfelde vervolgens niet en haalde de Argentijnse superster in de rust eraf. Mauro Icardi stond in zijn plaats aan de aftrap voor de tweede helft. 

Wedden

Meer odds

Het is niet de eerste keer dat Pochettino besluit om La Pulga eraf te halen. Eerder deed hij dat tijdens een wedstrijd en dat werd hem duidelijk niet in dank afgenomen door Messi, die zijn trainer kwaad aankeek en verhaal ging halen. Wat er vrijdagavond in de kleedkamer is gebeurd, is onduidelijk.

De tussenstand op het moment van de wissel van Messi is ook bijzonder. Lille leidt namelijk met 0-1 in het Parc des Princes door een goal van Jonathan David en Messi krijgt niet de gelegenheid om dat recht te zetten.