'Ziyech komende winter niet naar Dortmund: salaris veel te hoog voor Duitsers'

'Ziyech komende winter niet naar Dortmund: salaris veel te hoog voor Duitsers'

21-12-2021 20:52 Laatste update: 21:25
47

Hakim Ziyech gaat komende winter waarschijnlijk niet naar Borussia Dortmund, stelt Sport1. BILD meldde eerder dat Die Borussen denken aan een huurdeal met Chelsea, maar naar verluidt gaat dat op korte termijn niet gebeuren.

Sport1 bevestigt dat Dortmund heeft geïnformeerd naar Ziyech, maar volgens het medium deed de Duitse club dat op 'losse' wijze. De huidige nummer twee van de Bundesliga deed vooral navraag naar het salaris van de oud-Ajacied. Dat bleek echter veel te hoog te zijn voor Dortmund, ook als Chelsea een deel van het bedrag doorbetaalt tijdens een verhuurperiode.

Daardoor zal Ziyech in de winter in ieder geval niet naar Dortmund vertrekken, als we Sport1 moeten geloven. Het binnenhalen van Ziyech zou ook niet interessant zijn voor Dortmund, vanwege zijn 'gebrek aan discipline'. Dat zou moeten blijken uit zijn verbanning bij het Marokkaanse elftal.

Zelf stelt Ziyech dat zijn verbanning bij Marokko een andere reden heeft. "Ik behandel iedere speler met respect. Iedereen die mij kent of die met mij heeft gewerkt, weet dat. Het is wat het is, so be it", zei de linkspoot bij Tiki Taka Touzani over de situatie.