Linssen op Feyenoord-bank, Van Hooijdonk vol lof over heldere uitleg Slot

Linssen op Feyenoord-bank, Van Hooijdonk vol lof over heldere uitleg Slot

10-03-2022 18:41
8

Bryan Linssen is niet fit, maar de spits van Feyenoord was sowieso niet aan de aftrap verschenen voor de eerste Conference League-ontmoeting Partizan FK. Dat bevestigt trainer Arne Slot.

Cyriel Dessers krijgt de voorkeur boven Linssen, die wel kan invallen. Slot wil in het interview met ESPN een punt maken. "Je vraagt er niet naar, maar ik vind het wel goed om te vertellen", begint de trainer in Servië. "Bryan heeft heel lang mijn vertrouwen gehad. Dat heb ik hem niet gegeven, dat heeft hij zelf verdiend."

"Bij mijn komst in de zomer wilde ik natuurlijk wat veranderen en vanaf de eerste dag heeft Bryan dat omarmd en is hij er ongelooflijk hard mee aan de slag gegaan. Daarbij heeft hij ook heel veel goals gemaakt en is hij heel belangrijk geweest voor het team."

"Maar", voegt Slot eraan toe, "we moeten vaststellen dat hij de laatste tijd geen goals maakt en niet vaak betrokken is geweest bij kansen (Linssen was in 2022 nog niet trefzeker, red.). Cyriel heeft het te goed gedaan om voor Bryan te blijven kiezen. Daarom speelt hij."

Van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk is in de ESPN-studio vol lof over de verklaring van Slot. "Ik vind dat hij dit echt heel erg goed doet. Zo zal hij het ook tegen Linssen hebben gezegd. Daar kun je als speler toch geen speld tussen krijgen?"