'Onrust in Stadio Olimpico: AS Roma en Zaniolo liggen op ramkoers'

'Onrust in Stadio Olimpico: AS Roma en Zaniolo liggen op ramkoers'

27 juni - 12:57
9

Nicolò Zaniolo gold lange tijd als het oogappeltje van AS Roma, maar beide partijen liggen inmiddels op ramkoers. De Conference League-winnaar staat open voor een transfer van de Italiaanse international, schrijven Italiaanse media.

La Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport maken maandag melding van de onvrede in het Stadio Olimpico. Zaniolo zou schemeren met de interesse van diverse Europese topclubs, maar de Romeinen hebben vooral het gevoel dat de entourage van de 22-jarige aanvallende middenvelder de boel aan het opstoken is. 

"Het is goed om te horen dat grote clubs aan je denken. Dat houdt in dat ik goed bezig ben", zei Zaniolo, die het winnende doelpunt maakte in de Conference League-finale tegen Feyenoord, onlangs nog. "Die interesse geeft mij nog meer motivatie om te laten waarom ik met die clubs in verband gebracht word."

Zaniolo zou onder meer in de belangstelling staan van Serie A-kampioen AC Milan en Juventus. Bij Roma hebben ze inmiddels schoon genoeg van Zaniolo en zijn entourage. Ook coach José Mourinho wil snel duidelijkheid. Een transfer zou daarom tot de mogelijkheden behoren. Het contract van Zaniolo loopt medio 2024 af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s