The Times: Glazer-familie maakt geld vrij, Ajax verwacht bod van 100 miljoen

The Times: Glazer-familie maakt geld vrij, Ajax verwacht bod van 100 miljoen

21-08-2022 07:56
359

Ajax verwacht dat Manchester United zijn bod op Antony verhoogt naar liefst honderd miljoen euro. Dat meldt de Britse kwaliteitskrant The Times zondag. De Braziliaanse international stuurt aan op een transfer naar Old Trafford.

De Amsterdammers sloegen aanbiedingen van zestig miljoen en tachtig miljoen af voor Antony, die door United-manager Erik ten Hag als 'priority signing' wordt gezien. De 22-jarige aanvaller, die nog een contract heeft tot medio 2025, wil dolgraag de overstap naar The Mancunians maken. Hij trainde de afgelopen dagen al apart van de groep en volgens Fabrizio Romano ontbreekt hij zondag in het Eredivisie-duel bij Sparta.

Wedden

Meer odds

The Times weet dat Ajax begin juli nog genoegen nam met tachtig miljoen euro, maar de vraagprijs is verhoogd nu de transferdeadline dichterbij komt. De Nederlandse kampioen heeft op dit moment nog een kleine twee weken om een vervanger te vinden. Hakim Ziyech is de belangrijkste kandidaat, schreven Voetbal International en De Telegraaf.

Antony kon zaterdag niet beloven dat hij in de Johan Cruijff Arena blijft. "Nee, om heel eerlijk te zijn kan ik dat niet. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik met mijn familie, zaakwaarnemers en Ajax tot de juiste beslissing wil komen, die goed is voor iedereen. Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst", zei hij in de ochtendkrant.

Glazer-familie maakt geld vrij
Na de dramatische seizoensstart is United vastbesloten om de selectie van Ten Hag van een impuls te voorzien. Mede door de druk van buitenaf heeft de Glazer-familie toestemming gegeven voor enkele 'high-value offers' voor nieuwe spelers, stelt The Times. Casemiro kwam al over van Real Madrid, terwijl een bod van 135 miljoen euro op Atlético Madrid-smaakmaker João Felix is afgewezen.