'Zerrouki-transfer nieuw leven ingeblazen, FC Twente heeft duidelijke boodschap'

'Zerrouki-transfer nieuw leven ingeblazen, FC Twente heeft duidelijke boodschap'

29-08-2022 15:24
233

Feyenoord heeft de komst van Ramiz Zerrouki nog niet uit het hoofd gezet, meldt Voetbal International maandagmiddag. Arne Slot ziet in de FC Twente-middenvelder de ideale opvolger van de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes.

Het standpunt van de Tukkers is duidelijk: Zerrouki is niet te koop. Technisch directeur Jan Streuer gaf na het duel met Fiorentina aan dat de 24-jarige middenvelder niet meer uit de Grolsch Veste vertrekt. Toch blijft Feyenoord volhouden. Bij een bod van acht miljoen euro wil Twente nadenken over de verkoop van Zerrouki. Dat bedrag is Feyenoord tegelijkertijd te gortig.

In een eerder stadium bood de Stadionclub 4,5 miljoen euro, exclusief bonussen. Dat bod werd door Twente resoluut naar de prullenbak verwezen. Feyenoord probeert in de laatste dagen van de transferperiode beweging te krijgen in de onderhandelingen. De vraag rijst of dat gaat gebeuren, aangezien Twente zijn poot stijf houdt en vasthoudt aan acht miljoen euro.

Zerrouki zelf heeft er geen geheim van gemaakt graag naar Feyenoord te vertrekken. De middenvelder ziet een stap naar De Kuip als een ideale vervolgstap in zijn carrière.