Ten Hag bevestigt: geen transfers bij Manchester United, dus Ronaldo blijft

Ten Hag bevestigt: geen transfers bij Manchester United, dus Ronaldo blijft

31-08-2022 13:44
44

Erik ten Hag verwacht geen transfervuurwerk meer bij Manchester United. Een vertrek van Cristiano Ronaldo is dus zo goed als van de baan.

Het is deze transferperiode lang over Ronaldo gegaan. De Portugees zou ontevreden zijn en azen op een club die in de Champions League speelt, maar met nog één dag te gaan (de transfermarkt sluit in Engeland op 1 september) lijkt Ronaldo te blijven. Ten Hag verwacht niets meer. "Ik denk dat het voor deze periode klaar is", zegt hij op een persconferentie.

En over de toekomst van Ronaldo: "Het is duidelijk. We hebben kwaliteitsspelers nodig. Je hebt meer nodig om alle wedstrijden te dekken en om de consistentie in stand te houden. Aaron Wan-Bissaka zal blijven. Deze selectie zal in ieder geval tot januari bij elkaar blijven", zegt Ten Hag, die de komst van Sergiño Dest dus uit lijkt te sluiten. Hij was in beeld voor als Wan-Bissaka zou vertrekken.

Manchester United kende een dramatische start van het seizoen, maar won vervolgens van Liverpool en Southampton. Er is een stijgende lijn waar te nemen. "Ik zie dit als een start, de basis is goed. Dit is het minimale van wat we moeten brengen. We moeten nu zo doorgaan. Dit heb je nodig als je een succesvol seizoen wilt draaien."