Te Kloese weet niets van mogelijk vertrek Arnesen: 'Hadden even minder  contact'

Te Kloese weet niets van mogelijk vertrek Arnesen: 'Hadden even minder contact'

01-09-2022 20:49
46

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese ontkent een mogelijk vertrek van de technische beleidsman Frank Arnesen. De Rotterdammers zouden aansturen op een vertrek van de technisch directeur, maar Te Kloese wil naar de toekomst kijken.

"We zijn in gesprek over zijn persoonlijke en professionele situatie", vertelt Te Kloese in gesprek met NOS. "Het is belangrijk om naar de toekomst te kijken. Onze relatie is goed en we hebben een heldere en open communicatie. Wij wilden hem gewoon zo veel mogelijk ontlasten zodat hij zich kon focussen op zijn herstel. We hebben wel minder vaak contact gehad, maar op de belangrijke momenten spraken we met hem." 

Wedden

Meer odds

Arnesen moest in juni een stap terug doen van zijn functie als technisch directeur bij de Rotterdammers. De 65-jarige Deen kreeg na een knieoperatie een aantal fysieke ongemakken, waardoor het niet meer mogelijk was om zich te blijven focussen op zijn taken bij Feyenoord. Te Kloese moest hierdoor een hoop technische zaken overnemen van Arnesen. De Deen heeft nog een contract tot 2023 bij Feyenoord.

Wat betreft de toekomst van Arnesen, wil Te Kloese niet al te veel kwijt. "We gaan eerst bijkomen van deze zomer. Eerst analyseren wat we goed hebben gedaan en wat we beter kunnen doen. Pas daarna kunnen we conclusies trekken."