Slot hoopt op positief bericht Van Gaal: 'Hij viel tegen Lazio heel erg op'

Slot hoopt op positief bericht Van Gaal: 'Hij viel tegen Lazio heel erg op'

09-11-2022 14:45 Laatste update: 14:51
53

Arne Slot heeft zich uitgelaten over de mogelijke uitverkiezing van Justin Bijlow in de definitieve WK-selectie van Oranje. De Feyenoord-trainer hoopt dat Louis van Gaal een beroep doet op de doelman.

Bijlow werd de afgelopen interlandperiode gepasseerd door Van Gaal en concurreert met Jasper Cillessen, Remko Pasveer, Mark Flekken en Andries Noppert voor een plek in de definitieve selectie voor het WK. "Ik denk dat hij tegen SS Lazio heel erg opviel", reageert Slot op het persmoment in aanloop naar het duel met SC Cambuur op de vraag of hij denkt dat Bijlow geselecteerd wordt door Van Gaal. 

Wedden

Meer odds

"Justin heeft uitstekend gekeept tegen Lazio. Hij heeft vanaf het moment dat hij niet werd opgeroepen de teleurstelling verwerkt en is daarna aan de slag gegaan om bij Feyenoord zo goed mogelijk te presteren", vervolgt Slot. "Ik gun het hem en de andere jongens die in aanmerking komen voor het WK ontzettend."

Slot heeft een lange winterstop voor de boeg, maar hoopt dat dit niet geldt voor sommige spelers in zijn selectie. "Ik hoop voor ze dat ze daarheen gaan. Het is een belevenis en iets wat je meeneemt in je bagage." Bij Feyenoord maken Sebastian Szymanski (Polen), Santiago Gimenez (Mexico) en Alireza Jahanbakhsh (Iran) kans op WK-deelname.