LIVE-discussie: Heerenveen en Oranje-klant Noppert kunnen zorgen Cambuur vergroten

LIVE-discussie: Heerenveen en Oranje-klant Noppert kunnen zorgen Cambuur vergroten

13-11-2022 13:42
21

Voor sc Heerenveen en SC Cambuur staat deze zondag in het teken van de Friese derby. De ploeg van coach Kees van Wonderen won twee van zijn laatste drie duels, terwijl de Leeuwarders na vier nederlagen op rij zijn afgezakt naar de zeventiende plaats.

Bij Heerenveen staat Andries Noppert vanzelfsprekend onder de lat. Hij werd vrijdag verrassend opgenomen in de WK-selectie van het Nederlands elftal. Van Wonderen voert slechts één wijziging door in zijn elftal: Thom Haye keert terug van een schorsing en verdringt Tibor Halilovic weer naar de bank. Heerenveen staat momenteel achtste en hoopt aan te haken bij subtoppers Sparta en FC Utrecht.

Wedden

Meer odds

Cambuur verloor zijn laatste drie duels met 1-0, waaronder vorige week tegen Feyenoord. Interim-trainer Pascal Bosschaart, die in de winterstop het stokje overdraagt aan Sjors Ultee, voert één wijziging door. Remco Balk maakt voorin plaats voor Tom Boere. Cambuur staat zeventiende met acht punten en snakt naar een goed resultaat.

De opstellingen
SC Heerenveen: Nopper; Van Ewijk, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Al Hajj, Tahiri; Olsson, Van Hooijdonk, Sarr.

SC Cambuur: Virginia; Van Wermeskerken, Bergsma, Tol, Mac-Intosch, Bangura; Hoedemakers, Jacobs, Paulissen; Van der Water, Boere.