'Schouten kan op huurbasis terugkeren in Rotterdam: Feyenoord geínteresseerd'

'Schouten kan op huurbasis terugkeren in Rotterdam: Feyenoord geínteresseerd'

14-01-2023 15:42 Laatste update: 16-01-2023 12:22
82

Jerdy Schouten staat voor een mogelijke terugkeer in Rotterdam. Feyenoord zou in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen zijn bij de Nederlander van Bologna. Dat meldt FeyenoordTransfermarkt.

Schouten zou door de clubleiding van Feyenoord gezien worden als de ideale vervanger van Ramiz Zerrouki. Het lukte de Rotterdammers niet om de middenvelder van FC Twente binnen te halen. Schouten heeft een contract tot 2026 bij Bologna en Feyenoord zou dan ook willen gaan voor een huurdeal met optie tot koop. De middenvelder is bekend met de stad Rotterdam, aangezien hij met één ijzersterk seizoen bij Excelsior zijn transfer naar Italië verdiende.

In 2019 maakte Schouten de overstap naar Bologna, daarvoor kwam hij uit voor ADO Den Haag, Telstar en als laatst dus Excelsior. De middenvelder deed het goed in zijn eerste jaren bij de club, waardoor hij al snel op de radar kwam bij topclubs als AS Roma en Internazionale. Dit seizoen deed Schouten in vijftien officiële duels mee voor Bologna. Ook maakte hij op 8 juni 2022 zijn debuut voor het Nederlands elftal. Hoe Bologna tegenover een transfer van Schouten staat is nog onbekend.