'Memphis bereikt akkoord, maar Atlético Madrid maakt het Barcelona lastig'

'Memphis bereikt akkoord, maar Atlético Madrid maakt het Barcelona lastig'

17-01-2023 14:38
33

Memphis Depay is tot een akkoord gekomen met Atlético Madrid, maar een transfer is nog steeds ver weg. Los Colchoneros willen FC Barcelona namelijk geen rode cent betalen voor de aanvaller.

Memphis heeft bij Barcelona een contract lopen tot het eind van het seizoen. Onder Xavi Hernández komt hij niet aan spelen toe en dus heeft hij oren naar een transfer. Atlético Madrid klopte recent aan bij Memphis en inmiddels zijn de twee partijen tot een akkoord gekomen over een contract tot 2025, meldt Mundo Deportivo.

Wedden

Meer odds

Het belangrijkste wacht nog voor Atlético: het sluiten van een overeenkomst met Barça. De Madrileense club maakt het de Catalanen lastig en is volgens de krant niet bereid om er ook maar iets voor te doen. Zo wil het geen geld uitgeven en is het ook niet van plan om spelers in de deal te betrekken. Yannick Carrasco wordt in verband gebracht, maar daar peinst de club niet over.

Internazionale werd kort geleden ook in verband gebracht met Memphis, maar de advocaat van de speler ontkrachtte die geruchten.