Ten Hag spreekt toekomstwens bij United uit: 'Dit betekent héél veel'

Ten Hag spreekt toekomstwens bij United uit: 'Dit betekent héél veel'

27-02-2023 10:14
16

Erik ten Hag beseft dat het winnen van de League Cup veel losmaakt bij Manchester UnitedThe Mancunians waren zondag een maatje te groot voor Newcastle United (2-0) en legden beslag op de eerste prijs in zes jaar.

Door doelpunten van uitblinker Casemiro en Marcus Rashford trok United op Wembley aan het langste eind. "Het betekent voor Manchester United héél veel", reageert Ten Hag na afloop bij Viaplay. "Ze hebben een prijzendroogte gehad. Dit moet inspiratie zijn voor meer." De Nederlandse manager benadrukt de komende jaren bij United te willen bouwen. "Dit is geweldige motivatie."

"Het geeft de spelersgroep heel veel vertrouwen. Wij kunnen hoge toppen bereiken, als we hard werken." Ten Hag ontvangt lovende kritieken in Engeland voor zijn prestaties, maar weigert de complimenten in eigen zak te steken. "Het duidt erop dat wij op de goede weg zijn. Deze groep kan zich heel goed vormen en weet wat er in wedstrijden gevraagd wordt. Als het kan, kunnen ze mooi voetballen. Dit was een vechtwedstrijd. Ze kunnen zich transformeren om in dat voetbal een weg te vinden om te winnen."