Chris Woerts: Tom Egbers kan niet meer op televisie

Chris Woerts: "Tom Egbers kan niet meer op televisie"

11-03-2023 09:53
228

De onthullingen dat Tom Egbers en Jack van Gelder zich bij NOS Sport schuldig hebben gemaakt aan pesterijen, seksisme en overschrijdend gedrag is ook bij Vandaag Inside onderwerp van gesprek. Chris Woerts vindt dat Egbers voorlopig niet meer op televisie kan, Hélène Hendriks vertelt over haar ervaringen met Van Gelder.

De Volkskrant onthulde vrijdag dat bij NOS Sport lange tijd geen sprake is geweest van een onveilige omgeving. Met name Egbers (65) en Van Gelder (72) komen er niet goed af: zij zouden zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel getinte opmerkingen, grappen en pesterijen.

"Tom Egbers kan niet meer op televisie", oordeelt Woerts. Hendriks haakt daar op in. "Het lijkt mij voor hem zelf ook niet prettig om komende zondag de samenvattingen te gaan doen. Ik zou eventjes pas op de plaats maken." De ESPN-verslaggeefster vertelt ook over haar ervaringen met Van Gelder. "Ik werk ook best wel veel met Jack. Nooit iets gemerkt, altijd correct", stelt ze. "Ik ben misschien geen graadmeter, want het zou mij niet raken."