Spaanse media in rep en roer: 'Messi arriveert bepakt en bezakt in Barcelona'

Spaanse media in rep en roer: 'Messi arriveert bepakt en bezakt in Barcelona'

23-04-2023 13:12
25

Spaanse media zijn in rep en roer: Lionel Messi en zijn familie zijn bepakt en bezakt aangekomen in Barcelona. Onder meer de Spaanse journalist Gerard Romero en Diario SPORT vinden het een teken aan de wand: de Argentijnse ster keert deze zomer terug bij Barça.

Messi gooide zaterdagmiddag extra olie op het vuur. De 35-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain is een paar dagen vrij en brengt een bezoek aan Barcelona. Wat daarbij opviel was dat hij zijn hele huisraad lijkt te hebben meegenomen. Messi en zijn familie hadden liefst vijftien koffers bij zich en verlieten vliegveld El Prat via een geheime uitgang. Ze werden opgewacht door Pepe Costa, voormalig medewerker van Barça en vertrouwenspersoon van Messi.

Diario SPORT is dan ook stellig: een terugkeer van Messi bij FC Barcelona krijgt steeds meer vorm. De Catalanen en de wereldkampioen moeten alleen de randzaken nog bespreken. Het is al duidelijk dat Messi flink wat salaris zal moeten inleveren. Door zijn aflopende contract hoeft Barça geen transfersom te betalen aan PSG.