'Tottenham wilde niet Slot, maar eerst Te Kloese wegkapen bij Feyenoord'

'Tottenham wilde niet Slot, maar eerst Te Kloese wegkapen bij Feyenoord'

21-05-2023 07:34
173

Tottenham Hotspur heeft de pijlen - tevergeefs - op Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gericht. Niet trainer Arne Slot of aanvoerder Orkun Kökcü, maar de algemeen directeur bleek het eerste doelwit van de Londenaren. Dat meldt De Telegraaf.

De Premier League-topclub zag in Te Kloese de ideale opvolger van Fabio Paratici. De 48-jarige Nederlander werd gevraagd of hij per 1 juli kan beginnen, schrijft de ochtendkrant. Hij verscheen op de radar door het succes van Feyenoord, waar hij onder meer een grote rol speelde in meerdere transfers. Vooral de komst van Santiago Gimenez en Mats Wieffer bleken schoten in de roos.

Wedden

Meer odds

Een vertrek van Te Kloese zou dan ook een forse aderlating zijn geweest, maar de bestuurder heeft besloten dat hij bij Feyenoord blijft. Hoewel hij in Engeland een veelvoud van zijn Feyenoord-salaris zou kunnen verdienen, is dat geen reden om na anderhalf jaar al uit De Kuip te vertrekken. "Ik ga niet ontkennen dat er een aanbod is gekomen, maar ik zeg meteen dat het mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen", reageert hij.

"Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z’n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord", stelt Te Kloese, die mogelijk nog niet van Tottenham af is. Zowel trainer Slot als spelmaker Kökcü staan op het Londense lijstje.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!