Smeulers zet in op Eredivisie-rentree: 'Ik heb contact gehad met clubs'

Smeulers zet in op Eredivisie-rentree: 'Ik heb contact gehad met clubs'

08-06-2023 11:48
14

Ian Smeulers hoopt komende zomer terug te keren in Nederland. De 23-jarige vleugelverdediger, die in Noorwegen speelt voor Sandefjord Fotball, vertelt in #DoneDeal dat er gesprekken met Eredivisie-clubs lopen.

Smeulers doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar wist in Rotterdam-Zuid niet door te breken. Na een uitleenperiode bij Willem II verkaste hij in 2021 naar Noorwegen. Deze zomer hoopt hij op een nieuwe stap. "Ik sta voor veel dingen open", begint hij in de transferpodcast van VoetbalPrimeur. "Ik sta open voor Nederland. Ik keer graag terug als er een goede club uit de Eredivisie komt."

"Er lopen wat gesprekken, maar nog niet concreet. Ja, ik heb wel contact gehad met Eredivisie-clubs", bevestigt Smeulers, die in de Noorse competitie tegenover Feyenoord-target Hugo Vetlesen en voormalig Feyenoord-doelwit Sivert Mannsverk speelde. "Ik speelde afgelopen weekend nog tegen Molde FK. Hij is een hele goede controlerende middenvelder", zegt Smeulers over laatstgenoemde, die volgens de linksback niet zou misstaan bij de Stadionclub.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!