PSV-fans gooien metalen voorwerpen: Feyenoord-fan gewond, kinderen vluchten

PSV-fans gooien metalen voorwerpen: Feyenoord-fan gewond, kinderen vluchten

05-08-2023 20:54
433

Een aantal supporters van PSV heeft zich rond het duel om de Johan Cruijff Schaal ernstig misdragen. Een fan van Feyenoord raakte gewond doordat er vanuit een Eindhovens vak met voorwerpen werd gegooid.

Meerdere Feyenoord-aanhangers doen hun beklag via X, het voormalige Twitter. Via het account UltrassNL is zelfs te zien hoe een stalen buis in een Rotterdams familievak wordt gegooid. Een ooggetuige vertelt aan 1908.nl dat kinderen op de vlucht moesten slaan na de treffer van Noa Lang. "Het was wel triest om te zien. Ik zag allemaal mensen met kinderen, die lager zaten, vluchten na die goal van PSV."

Wedden

Meer odds

Een andere Feyenoord-supporter deelt een foto van een metalen voorwerp, dat door PSV-fans gegooid zou zijn. 'Je zal het maar op je hoofd krijgen', schrijft hij erbij. De metalen voorwerpen zouden zijn losgeraakt toen de netconstructie werd gesloopt.

Een woordvoerder van de politie bevestigt aan het Algemeen Dagblad dat vanuit een PSV-vak met voorwerpen is gegooid. "Hierbij is één persoon gewond geraakt en nagekeken door ambulancepersoneel. Er is niemand aangehouden", aldus de woordvoerder.