'Rulli weer serieus in beeld bij Bayern: gesprekken met Ajax geïntensiveerd'

'Rulli weer serieus in beeld bij Bayern: gesprekken met Ajax geïntensiveerd'

12-08-2023 17:08
118

Bayern München denkt weer serieus aan Ajax-doelman Gerónimo Rulli. Der Rekordmeister richtte zijn pijlen aanvankelijk op Kepa Arrizabalaga, maar de Spanjaard lijkt op weg naar Real Madrid.

Bayern is met spoed op zoek naar een nieuwe keeper. Manuel Neuer is nog altijd niet hersteld van een zware blessure, terwijl Yann Sommer is vertrokken. Kepa moest de opvolger van Sommer worden, maar door de blessure van Real-sluitpost Thibaut Courtois zijn de kaarten opnieuw geschud. Bayern schakelt door en gaat dit weekend de gesprekken met Ajax over Rulli intensiveren, meldt BILD.

Wedden

Meer odds

Naast Rulli is Sevilla-keeper Yassine Bounou ook concreet in beeld bij Bayern. Rulli zou op huurbasis naar de landskampioen van Duitsland moeten komen, terwijl er voor de Marokkaan een afkoopsom moet worden betaald. Rulli ligt nog tot de zomer van 2026 vast bij Ajax. In het contract van de Argentijn is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Ajax speelt zaterdagavond zijn eerste Eredivisie-wedstrijd van het nieuw seizoen. De verwachting is dat Rulli in het duel met Heracles Almelo onder de lat staat.